Altmõisa köök kasutab võimalusel toorainena kohalike toidutootjate kaupa, nii mahekaupa kui ka kohalikke aia-, metsa- ja mereande ja põllusaadusi

Lauri-Jaani talust pärinevad mahejahud ja helbed – erineva jahvatusega speltajahu, täistera nisujahu, rukkijahu, odrajahu, kaerahelbed jne.

Kartuleid-porgandeid-peete tuuakse meile Hansu talust. Salat on pärit Väike Mahetalust ja Altmõisa kasvuhoonest

Oma kasvuhoonest ja aiamaalt pärinevad suvisel ajal ka tomatid, kurgid, till, sibul, maitsetaimed. Kui sellest kõigest veel ei jätku, siis aitavad hädast välja Hansu talu ja Käänu talu

Õunamoosi keedame ja mahla pressime Altmõisa õunaaia õuntest. Meie suured ja võimsad pirnipuud annavad pea igal aastal rikkalikku saaki, mis mahlana toidulauale jõuab. 

Nurmenukud, pärnaõied, piparmünt, angervaksad kasvavad meie maja ümber. Korjame ja kuivatame neid ja pakume talvel soojendavat jooki külalistele. Meil on keldris varuks oma moosid, mahlad ja siirupid. 


Leiva-saia küpsetame ise. Jogurtid segame kokku värskete marjadega, müsli teeme oma ahjus.

Paindlik köök pakub ettetellimisel ka taimetoitu, gluteeni- ja laktoosivaba toitu.