Altmõisa köök kasutab võimalusel toorainena kohalikelt toidutootjatelt pärinevat kaupa, nii mahekaupa kui ka kohalikke aia-, metsa- ja mereande ja põllusaadusi. 

Lauri-Jaani talust pärinevad mahejahud ja helbed – erineva jahvatusega speltajahu, täistera nisujahu, rukkijahu, odrajahu, kaerahelbed jne.

Kartuleid-porgandeid-peete tuuakse meile Koka talust Kullamaalt või Lopa talust Lihulast. Salat on pärit Koka talust Kullamaalt ja Altmõisa kasvuhoonest. 

Oma kasvuhoonest ja aiamaalt pärinevad suvisel ajal ka tomatid, kurgid, till, sibul, maitsetaimed. Kui sellest kõigest veel ei jätku, siis aitab hädast välja Käänu talu „Mahe on lahe“ müügipunkt. 

Mune munevad meie jaoks kanad-pardid Altmõisa karjamõisas niipalju kui jaksavad. 

Puisest tuleb lambaliha, Taeblast küülikud, Martnast sealiha ja väga head Dirhami lõhet saame teile samuti pakkuda. 

Õunamoosi keedame ja mahla pressime Altmõisa õunaaia õuntest. Meie suured ja võimsad pirnipuud annavad pea igal aastal rikkalikku saaki, mis mahlana toidulauale jõuab. 

Nurmenukud, pärnaõied, piparmünt, angervaksad kasvavad meie maja ümber. Korjame ja kuivatame neid ja pakume talvel soojendavat jooki külalistele. Meil on keldris varuks oma moosid, mahlad ja siirupid. 


Leiva-saia küpsetame enamasti ise. Jogurtid segame kokku värskete marjadega, müsli teeme oma ahjus.
Paindlik köök pakub ettetellimisel gruppidele ka taimetoitu, gluteeni- ja laktoosivaba toitu.